"100. Bölüm" adına İsteklerimiz Beklentilerimiz…


 “sen yanmasan ben yanmasam biz yanmazsak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa…”


Daha dün gibi her şey…

1. Bölüm 8/10/2012 Pazartesi - 100. Bölüm 02/03/2015 Pazartesi

8/10/2012 tarihi pazartesi günü hayatlarımıza girdi Karadayı…Kim derdi ki bu giriş öyle bir giriş olacak ki Karadayı bir diziden çok daha ötesi olacak bizler için…Ve kim düşünebilirdi ki hayatlarımızın önemli bir parçası olacak Karadayı…Bizler için ; adalet olacak sevda olacak umut olacak sevgi olacak mutluluk olacak gurur olacak birlik olacak aile olacak…Kim düşünebilirdi ki…

Ve 11 gün sonra öyle her diziye kolay kolay nasip olmayacak 100. bölümü yani dalya bölümünü izleyeceğiz.Ve bu dönem zarfında alınan 59 ödül var…Ve Karadayı 3 yıldır her konuda zirvede oldu, oluyor, olmaya devam edecek…

Hep diyoruz ya bu tüm bu başarılar doğru hikayenin doğru kişilerin doğru zamanda doğru yerde buluşmasıyla , bu kişilerin "bir" olabilmesiyle gerçekleşti.

Ve bizler yani tutkuyla dizimize , dizimizde ki sevda hikayesine bağlı olan ve a dan z ye tüm ekibi seven, onlarla gurur duyan, her daim destekleyen bizler…Yani Karadayı izleyicileri…Bizlerin sizlerden istekleri var...100. Bölüm adına…

  • 100. bölüme özel oyuncularımızla, senaristlerimizle, yönetmenlerimizle tüm ekiple röportajlar yapılmasını , tüm ekibin - ayrıca özellikle Kenan İmirzalıoğlu&Bergüzar Korel’in birlikte-  fotoğraflarını  bir gazetenin hafta sonu ekinde görmek istiyoruz.
  • 100. bölüme  özel Karadayı'nın çekimler esnasında  kamera arkasındaki komik görüntülerini, çekim hatalarını görmek istiyoruz.
  • 100. bölüme özel tüm ekibin  ve ayrı olarak Kenan İmirzalıoğlu&Bergüzar Korel’in birlikte afişlerini, promosyon resimlerini görmek istiyoruz.
  • 100. bölüme özel çokça Mahir ile Feride set resimleri görmek istiyoruz.
  • 100. bölüme özel kurgu tarihinin sevda hikayesi olan Mahir ile Feride hikayesinin şarkısına klip istiyoruz.
  • 100. bölüme özel en bölümlerden en sahnelerden en anlardan en repliklerden resimler eşliğinde 100 tane olacak şekilde “en”ler listesi oluşturulmasını istiyoruz.
  • 100. bölümün yayınlanacağı akşam gün boyunca tüm Karadayı ekibi ile iletişimde olup heyecanımızı paylaşmak istiyoruz.
  • 100. bölüme özel senaristlerimizle oyuncularımızla Karadayı ailesinden twitterda buluşabileceğimiz herkes ile dünyanın dört bir yanından Karadayı izleyicileri ile bir kutlama yapmak istiyoruz.(Bu tarih bizlerin Karadayı 100. bölümüne özel yapacağı TT organizasyonunun olacağı 01.03.2015 tarihinde olabilir mesela…)
  • 100. bölüme özel oyuncularımızın senaristlerimizin yönetmenlerimizin tüm ekibin biz izleyenlere özel bir video ile seslenişini görmek istiyoruz.
  • 100. bölüme özel ATV’den Ay Yapım’dan bağımsız özel tanıtımlar istiyoruz.Bekliyoruz.
  • 100. bölüme özel 100. bölümü birlikte izlerken tüm ekipten ve Kenan İmirzalıoğlu&Bergüzar Korel'den resimler ve selfie istiyoruz.Bekliyoruz.Hem de çokça…
  • 100. bölüme özel Karadayı ekibini , Kenan İmirzalıoğlu&Bergüzar Korel’i TV de bir programda görmek istiyoruz.
  • 100. bölüme özel tüm ekibin Karadayı hakkında birbirleri hakkında düşüncelerini duymak istiyoruz. ;)
  • 100. bölüme özel 100. bölüm için hazırlanan afişlerin promosyon resimlerinin imzalanarak satışa sunulmasını ve gelirin bir vakıfa bağışlanmasını istiyoruz.

Ve en önemlisi…
  • 100.  bölüme özel , titizlikle hazırlanmış seyirciyi etkileyecek sinema tanıtımları tadında, kalitesinde teaserlar, fragmanlar tanıtımlar istiyoruz.En az 3 tane…Ve fragmanlardan birisinin mutlaka Mahir ile Feride fragmanı olmasını istiyoruz.


Bunlar 100. Bölüm adına biz izleyicilerin sizlerden istekleri…Bizler iyi günde kötü günde hep sizlerle olduk, olacağız…Daha nice bölümlere…Nice başarılara…


Başarılarımızla sevgimizle saygımızla ; “bir” olabilmemiz daim olsun!



“en son umut ölür bu hayatta…”


Sevgiler
Karadayı İzleyicileri


2 yorum:

Unknown dedi ki...

Harika bir liste, harika bir üslup ve harikalar yaratan ekibe istekler, dilekler, temenniler...

Karadayı izleyicisi, Karadayı yaratıcıları kadar sevgi ve emek dolu...

Dikkate alınmamız dileklerimizle, keşke nice dalyalara diyebilseydik! Herşey için herkese teşekkürler...

Sevenler içinde, sevgiyle kalın...

İnci Kara (1incikara)

Duygu Kayış dedi ki...

Çok güzel olmuş...Hepimizin dilekleri,istekleri ve yüreğinden geçenler bunlar... 100.bölüm izlemek her diziye,her izleyiciye,her fanlara nasip olmaz...İyi ki bu dizi çekilmiş ve bizim hayatımızın bir parçası olup gönlümüze taht olmuş... Biz gerçekten çok aryıcalıklı bir Karadayı ailesiyiz iyi ki sizleri tanımısım...Umarım istekerimiz dikkate alınır.. Hepinize sevgiler Karadayı ailem ve Tüm Karadayı ekibi....

Yorum Gönder