İlk Aşk!

Siz hiç kendi sevdanıza sürgün gittiniz mi?
Bir kara kaş, bir kara göz için; dünyaya sığamayacak kadar uzağa sürüldünüz mü?
Peki hiç imkansız sevdiniz mi! Ne diyor üstad; gönül bu nerde imkansız varsa onu sever! Böyledir sevmek; çok istediğiniz en büyük imtihandır! Uzaktan bile olsa nefes aldığını bilmek mutlu eder insanı! Ne büyük bir lütuf ki sevmek; onsuz da yaşatıyor O'nun için! Bir insan sadece gözü ile gördüğünü mü sever? Kurguda ki aşka "aşık" olmuş olamaz mı? Hatta öyle çok severmiş ki insan; "ayrılık" kelimesi bile korkuturmuş! Niye sever ki bir insan "kurgu aşkı" neden? Ya biz anlatamadık bunu yada bizi anlamadılar!
Biz en çok ilk aşka tutulduk!
İlk o vurur çünkü kalbinizden! Bu dizide "ilk aşk "ın naifliğine vurulduk hepimiz.
İlk bakış, ilk dokunuş, ilk buse, ilk vuslat! Nerden bakarsanız bakın size yüzlerce sebep yazdırır bu aşk! Yalnız değilim biliyorum ne çok seveni, bekleyeni var bu aşkın vuslatını! Kavuşamayınca sönmeyen bir ateştir aşk; elinizde tutamazsiniz onu ama yüreğinizde taşırsınız! Belkide bir ömür!
Ayrılık; bunu izlemek bile korkutuyor beni. Onları ayrı düşünmek. Bu aşk bu ağır yükle nasıl taşınır ki! Yok olamaz diyorum "aşk" bu seven yüreği bilir; can yarasını ancak bir can sarar! Mutluluğu beklerken bunları düşlemek yordu mu sizide! Beni çok yordu ilk gördüğüm anda.
Sonrası bir kabulleniş, belki bir teslimiyet! Evet bu aşk herşeye rağmen; baharı görecek!!! Evet bu aşk herkese rağmen masmavi engin denize kavuşacak! Buraya kadar olan herşeye varım... Eğer sizde varsaniz diğer arkadaşlar gibi alenen olmasada söylüyorum; haydi eylül çabuk gel! Zira bizim bu sezondan çok alacağımız kaldı "Karadayı"da!
Giden umutlar, yiten hayatlar, doyamayan aşıklar ve hep söylediğim tutulmayan sözler! Bunların bir kısmını geri istiyoruz! Hemde ivedilikle.
Beyaz bir gelinlik kadar masum hayalleri olan Feride'ye hayallerini ve kaybettiği herşeyine rağmen; Mahir'e hayat istiyoruz! Başka türlüsü olmaz, olmamali...
Herkese güzel bir yaz dönemi diliyorum... Her ne kadar fazla katılımcı biri olamasamda her paylaşılan fikir ve fanda ki ailemiz bizler için çok değerli... iyi ki var herkes!

0 yorum:

Yorum Gönder